Nieuws

Oldtimerrit 2 juni 2024

De inschrijving voor de oldtimerrit die plaats gaat vinden op 2 juni 2024 is weer geopend. U kunt zich inschrijven door hier te klikken.

Oldtimerrit 4 juni 2023

Dit jaar hebben we de 7e editie van de oldtimerrit gehad! Het was weer een daverend succes en we hopen dat jullie er allemaal van genoten hebben! Met elkaar - en ook met dank aan onze sponsoren - hebben we er weer een super dag van gemaakt.

Wil je nog even nagenieten met behulp van de gemaakte foto's? Die zijn hier te bekijken.

Oldtimerrit 5 juni 2022

Na een paar jaar geen oldtimerrit te hebben kunnen houden was er dit jaar weer een goede opkomst voor de 6e editie van de oldtimerrit. Met elkaar - en ook met dank aan onze sponsoren - hebben we er weer een super dag van gemaakt. Foto's van de oldtimers en de tocht kunnen hier bekeken worden.

Aflassing oldtimerrit 7 juni 2020

Helaas gaat dit jaar het oldtimer evenemet in verband met het corona-virus niet door. We hopen jullie volgend jaar in goede gezonheid weer terug te zien voor deelname met een oldtimer of bezichtiging van opgestelde deelnemers.

Oldtimerrit 2 juni 2019 & aanmelding 2020

Ook dit jaar was er weer een goede opkomst voor de oldtimerrit. Met elkaar hebben we er weer een super dag van gemaakt. Foto's van de oldtimers en de tocht kunnen hier bekeken worden.

Het is tevens alweer mogelijk om u op te geven voor de oldtimerrit van 2020. Dit kan door hier te klikken.

Oldtimerrit 3 juni 2018

Ook dit jaar was er weer een goede opkomst voor de oldtimerrit. Met elkaar hebben we er weer een super dag van gemaakt. Foto's van de oldtimers en de tocht kunnen hier bekeken worden.

Oldtimerrit 4 juni 2017

De oldtimerrit zit er weer op. Aan alle deelnemers: bedankt voor het meedoen. We hebben er met elkaar een super dag van gemaakt. Foto's van de oldtimers en de tocht kunnen hier bekeken worden.

Oldtimerrit 5 juni 2016
Geplaatst op: 4 juni 2016

Het is bijna zover. Morgen, zondag 5 juni, zal de oldtimerrit georganiseerd door 't Oale Brik plaatsvinden. Vanaf 10.00 uur kunt u zich melden onder het genot van een bak koffie en ontmoet u andere liefhebbers van 't Oale Brik. Om 12.30 uur zullen we vertrekken voor een ongeveer 2 uur durende rit incl. een pauze onderweg. Tegen 14.30 uur is de verwachte terugkomst in Geesteren en kunt u de andere oldtimers bezichtigen en genieten van het mooie weer.

Tot morgen !

Oldtimerrit 5 juni 2016

Het is nu weer mogelijk om u op te geven voor de oldtimerrit tijdens de kermis van 2016. Dit kan door hier te klikken.

Oldtimerrit 7 juni 2015

Iedereen bedankt voor de deelname aan de toch dit jaar. We vonden het super dat er zo'n grote deelname aan deze oldtimerrit was. De foto's zijn inmiddels ook te bekijken via deze site.

Indien u ook van volgende activiteiten op de hoogte gehouden wilt worden kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit kan op de start-pagina van onze website (klik hier).